Yes! De Inner Peace Conference komt er weer aan! Ben jij erbij?

Al twee jaar op rij ga ik. En iedere keer verbaas ik me erover dat er ruimte is in mij om ook daadwerkelijk inner peace toe te laten. Waar heb je het in vredesnaam over, denk je misschien. Nou, op 6 en 7 oktober vindt alweer de derde editie van de Inner Peace Conference in Amsterdam plaats. Een internationale conferentie van formaat dat geheel in het teken staat van het vinden van innerlijke rust. Oh yeah.

Tijdens dit bijzondere en inspirerende weekend, zullen teachers, filosofen, artiesten en spirituele leiders van over de hele wereld op diverse coole plekken in de hoofdstad samen komen om hun licht te schijnen op de weg naar innerlijke rust. Op vier prachtige locaties verdeeld over de stad zal van ’s ochtends tot ‘s avonds een gevarieerd programma worden vertoond. Een weekend vol inzichten, kennis, oefeningen, meditatie, yoga en muziek.

“Je hoeft niet je voet in je nek te kunnen leggen of elke dag te mediteren om interesse te hebben in bewustzijnsontwikkeling. Vrijwel iedereen kan een rustiger hoofd gebruiken.” — Wessel Paternotte

Innerlijke rust
Ben jij helemaal zen, of kun je wel wat inner peace gebruiken? Volgens mij twee vragen die we onszelf dagelijks stellen. Tegenwoordig kan vrijwel iedereen wat innerlijke rust gebruiken. Of in ieder geval meer kalmte in het hoofd. Immers, we worden dagelijks geprikkeld, afgeleid. We voelen ons gehaast, we voelen de druk. Hierdoor kom je niet meer tot de kern, niet meer tot jezelf. Iets wat juist in deze tijd wel heel belangrijk is. De weg naar deze staat van zijn hoeven we niet alleen te bewandelen. De Inner Peace conference biedt handvatten naar een rustiger, meer creatief en compassievol leven. De conferentie is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen yogi te zijn, en nee, je hoeft ook niet te kunnen mediteren. Vanuit heel Europa trekken mensen naar onze hoofdstad om te leren van de absolute wereldtop op het gebied van bewustzijnsontwikkeling.

Deze bijzondere mensen mag je niet missen
Het bijzondere is dat er echt drie powervrouwen zijn die je gezien moet hebben. Twijfel niet, ga er naartoe, want met hun wijsheid, gecombineerd met die van jou, kom je een heel stuk helderder uit de IPC.

Priesteres Ida Resi Alit
Wow, ik heb haar nog nooit ontmoet helaas, maar ik ga zeker naar haar toe op de IPC. In 2007 is ze aangesteld als ‘High Priestess’ en werd daarmee gelijk de jongste persoon ooit die deze titel mocht dragen. Zes maanden voordat ze beëdigd werd, had ze een bijzondere ervaring tijdens een meditatie: een wedergeboorte. Deze bijzondere, jonge vrouw heeft zoveel helende krachten dat je haar gewoon even moet ontmoeten. Voor haar hele verhaal, kijk hier.

Dr. Scilla Elworthy
Heb jij haar TED Talk weleens gezien? Geweldloos Vechten, heet het. Zeker het kijken waard. Want hoe kunnen we nou in deze wereld niet gelijk komen met intimidatie en (verbaal) geweld? Hoe reageren wij op bepaalde situaties? Waar zit de trigger? Wat zijn onze sterke en zwakke kanten. Allemaal vragen waarbij Scilla Elworthy je bij kan helpen. Sterker nog, ze gelooft één ding heel sterk en dat is dat vrede absoluut mogelijk is. Geloof ik ook in. Jij? Kijk voor haar hele verhaal hier!

Lama Tsultrim Allione
Wil je vrij zijn en je niet laten leiden door angst? Dan moet je 6 oktober toch echt even naar Lama Tsultrim Allione. Zij geeft je een mooie handleiding hoe je kunt omgaan met innerlijke conflicten. Alle obsessies, verslavingen, paniekaanvallen en angsten zijn zogenaamde demonen. Hoe tegenstrijdig ook: we vechten tegen ze. We haten ons gedrag. We zijn niet lief tegen onszelf. Door compassie toe te passen, gaan ze vanzelf weg. Hoe je dit precies doet, kan Lama je helemaal vertellen. Voor meer Lama-wijsheid, klik hier. Ze is zo’n bijzondere vrouw!

Mijn route:

Op zaterdag ga ik naar (kijk hier voor de timetable):
1. Priestess Ida Resi Alit (09:00 – De Duif)
2. Aunty Ivy – Gratitude: Everything is connected (10:30, Vondelkerk)
3. Dr. Scilla Elworthy – Developing your Inner Power (14:00 – Vondelkerk)
4. Max Strom – Crisis is the axis for transformation (17:30 – Amstelkerk)

Op zondag ga ik naar (kijk hier voor timetable):
1. Master Rector Ramos – The secret to finding your Life Purpose (09:00 – De Duif)
2. Lama Tsultrim Alione – Feeding your demons (13:00 – De Duif)
3. Eddie Stern – Sacred Speech for Inner Peace (15:00 – Vondelkerk)
4. Tijn Touber – Closing Inner Peace Meditation (18:00 – De Duif)

BESTEL HIER JE TICKET, wees snel want OP = OP. And you need some Inner Peace!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.