Maak kennis met: mijn nieuwe YouTube-programma ‘The Lifestyle Manual’

Enige tijd geleden ben ik gestart met vloggen, maar toen baby nummer twee er eenmaal was, dacht ik: ‘hoe interessant is mijn leven?’ En sterker nog: wie wil nou wallen en voedingsbeha’s zien? Grapje natuurlijk. Ik bedoel de leukste vlogs gaan juist over de uit het leven gegrepen momenten. Toch wilde ik een concept. Een concept waarbij het niet per se om mij draait, maar om andere mensen. Ik ben altijd heel nieuwsgierig geweest en vooral naar mensen die een – naar mijn idee – bijzonder leven hebben. Of nou ja, die kwaliteiten bezitten waar we allemaal iets van kunnen leren. Een bepaalde manier van stijl. Of op een bepaalde manier succesvol zijn. Een bepaalde manier van leven The Lifestyle Manual is geboren.

De wat? In The Lifestyle Manual interview ik bekende mensen met ieder een ander beroep over hun lifestyle. Waarom? Omdat ik op zoek wil gaan naar antwoorden die het leven nog leuker/beter/gebalanceerder/fijner/interessanter kunnen maken. Dit is stijl in de breedste zin van het woord. Want weet je wat ik namelijk zo interessant vind aan bepaalde mensen: hun manier van leven. De één doet zus, de ander denkt zo. Wat drijft hen nou echt? Hoe komt het dat ze een bepaalde passie voor iets hebben? Wat kunnen we van hen leren? Op al deze levensvragen wil ik antwoord. En met al die antwoorden kunnen we uiteindelijk van elkaar iets leren. Plus: iedere video bevat een geweldige timelapse van bekend en geweldig illustratrice Soraya Basiran, a.k.a. Blu Haven. Jongens, het wordt zo zo zo tof! Zullen we afspreken dat we van 2018 een jaar maken vol ontwikkeling? Dat we kijken naar de wereld vol verwondering en dat we elkaar stimuleren in plaats van demotiveren? Ja, dat spreken we af. En tot die tijd heb jij tijd om je te abonneren op mijn kanaal. Help je mij – en uiteindelijk jezelf – ook weer mee ;). Ik wens je een mooi en succesvol nieuw jaar toe met vooral heel veel wijsheid en liefde.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.