Hét leukste sinterklaas cadeau voor de kleintjes onder ons (waar ze ook echt iets aan hebben!)

Sinds dat Isabel 3 jaar is, wordt ze zich steeds meer bewust van cadeaus en sinterklaas. Enorm spannend natuurlijk allemaal, maar voor een westers kind dat alles al heeft, wordt het ieder jaar lastiger om iets te bedenken. Totdat ik dít voorbij zag komen: een gepersonaliseerd horloge van het merk waar nogal wat jeugdsentiment aan hangt voor mij.

#TipVanFlorine: Sint zat zijn hersenen te kraken over waar hij Isabel dit jaar blij mee zal maken. Voor een westers kind dat alles al heeft, wil hij wel iets geven waar ze echt wat om geeft. Madame Smit is bezig met leren klokkijken en daarom moest er een horloge om haar pols prijken. Die van @flikflak als het even kan, want die had haar moeder vroeger ook vertelde ze de beste man. Alleen nu kun je ‘m laten personaliseren met je naam en is je Sint cadeau extra zeldzaam. Een tip voor alle kinderen in het land, voor ieder een eigen variant. Lieve Isa, kijk snel hoe laat het is, want jij kan dat als de beste als ik me niet vergis. X Sint en Piet. PS: mocht je vastlopen bij je Sint gedicht, ik help graag 😜 #flikflak #ad . . . . . #livethelittlethings #mum_hub #darlingmovement #worldoflittles #simplychildren #inbeautyandchaos #letthembelittle #letthekids #momtogs #motherhoodrising #writeyouonmyheart #kindredmemories #candidslumber #holdthemoments #dailypatenting #humaneffect #watchthisinstagood #thesincerestoryteller #themompany #twinning #teammotherly #momsunited #momofdaughters #mommunity #styledbyme #motheranddaughter #vscocamgram

Een bericht gedeeld door Florine Duif (@florineduif) op

Ze is nu op een leeftijd dat ze klokkijken en horloges maar wat interessant vindt en als je haar dan ook nog kan vertellen dat háár naam op het bandje staat, dan maak je haar letterlijk als een kind zo blij. Dat is precies wat het bekende merk Flik Flak (jep, jij had er waarschijnlijk vroeger ook één, ik in ieder geval wel!) ook dacht. Flik Flak heeft namelijk voor het eerst een horloge op de markt gebracht waarop de naam van je kind kan worden gezet. Zo creëer je een heel persoonlijk cadeau, waar je kind jarenlang plezier van heeft.

De keuzes
Er zijn in totaal 4 uitvoeringen en je mag maximaal 15 tekens gebruiken. Heb je meerdere kinderen/neefjes/nichtjes, dan laat je gewoon nog meer horloges borduren! Zo ontstaat er ook nooit ruzie. Iets wat hier in huis nog weleens ontstaat met zusjes onder elkaar… Enne, deze horloges kunnen dus wel tegen een stootje. Zelfs een rondje wasmachine overleven ze. Perfect cadeau dus. Je shopt ze hier!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.