Nooit niet stijlvol: deze schoenen wil je sowieso hebben

Vroeger droeg ik ze al, al vond m’n moeder ze ietwat ‘groot’ voor mijn smalle voeten (lees: maat 36, toentertijd). Glimmend blauw – patent leather. Och man, wat was ik verliefd op die dingen. Ik heb het natuurlijk over de Dr Martens 1460 boots. Classic af.

En tja, dan ben je bijna 20 jaar verder en dan heb je ze nog steeds. Misschien niet meer in opvallend blauw – alhoewel, Isabel heeft de roze versie, maat 26, waar ik stikjaloers op ben – maar wel in zwart. Want als we dan toch voor classic gaan, dan maar gelijk zwart. Nu vraag je je misschien af hoe ik ze stijl, want er zijn eindeloze mogelijkheden. Eigenlijk draag ik ze het liefst met zwarte jeans, oversized sweater en denim jack, maar daar had ik een keer geen zin in. Zie daarom onderstaande look. Wat vinden jullie ervan?

Wil jij ze nou ook hebben? Shop ze dan hier! Ik raad aan, als je smalle voeten hebt, een maatje kleiner te nemen.

LEES OOK: Love rules! Dit koppel draagt al 37 jaar lang matchende outfits.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.