Dit zijn de meest gevaarlijke sterrenbeelden volgens de FBI

Sterrenbeelden; je hecht er waarde aan of niet. Nu vind ik astrologische tekens dus ongelooflijk interessant en herken ik zeker trekjes van mij in anderen met hetzelfde sterrenbeeld. En aangezien het geheel toch wel een interessant fenomeen is, worden er geregeld artikelen over geschreven. Dingen als ‘Mensen met deze sterrenbeelden blijken het… Intelligentst/aantrekkelijkst/you name it‘ trekken aardig wat bezoekersaantallen.

Maar buiten positieve eigenschappen, hebben mensen ook negatieve exemplaren. En daar is een lijst van gemaakt. Door de FBI om precies te zijn. Zij hebben in kaart gebracht welke sterrenbeelden het meest gevaarlijk zijn. Ofwel: welk sterrenbeeld zou eerder een misdaad plegen? En of je er nu in gelooft of niet, het blijft een interessant gegeven.

Onderzoek
Het onderzoek is gebaseerd op het aantal criminelen x het aantal daden dat ze hebben gepleegd en het soort misdaad. Vervolgens is er gekeken naar het sterrenbeeld. Daar is een lijstje uit voortgekomen. Dat ziet er dus zo uit.

1. Kreeft
Mensen die geboren zijn als Kreeft hebben de grootste kans om opgepakt te worden, zo laat de FBI weten. Ze vermoorden mensen uit passie (crime passionel) of uit jaloezie. Ook schijnen Kreeften vaak mood swings te hebben. Nu ken ik aardig wat Kreeften en het valt allemaal reuze mee.

2. Stier
Eigenwijze types, die stieren. Zo schijnen ze aardig snel in een conflict te belanden, omdat ze van nature moeilijk mensen vertrouwen. Het soort misdaad wat bij ze past? Witwaspraktijken en verdere praktijken rondom geld.

3. Boogschutter
Ja ja, de naam zegt het al: een pijl en boog bij de hand. Ze vergeven je namelijk niet zo snel. Dus kijk uit met wat je zegt en ook ‘hoe je het zegt’. Het soort misdaad? Diefstal.

4. Ram
De Ram kan het niet hebben als hen verteld wordt wat ze moeten doen of dat ze iets fout hebben gedaan. Beetje koppig dus. Het zijn wel vaak geboren leiders, die weten hoe ze de touwtjes in handen moeten nemen. Hun daad? Of eigenlijk ‘hun criminele job title’? Huurmoordenaar.

5. Schorpioen
Don’t mess with een Schorpioen, want als je een gevoelige snaar raakt, dan zijn de rapen gaar. Ze vergeven moeilijk en kunnen aardig gemeen uit de hoek komen. Daarnaast kunnen Schorpioenen in het heetst van de strijd hun gevoel uitschakelen. En dus ook mensen…

6. Steenbok
Dit zijn toch vaak mensen die gehoorzamen en niet zo heel snel iets fout willen doen. Maar als ze dus wel iets in de foute richting doen, zijn ze niet heel voorzichtig met het uitwissen van hun sporen. Hun daden? Kan van alles zijn.

7. Vissen
Vissen zijn heel gevoelig een meelevend, maar als je ze in het ootje neemt, slaan ze van zich af. De daden die ze begaan omvatten vaak wel alleen zichzelf (denk aan drugssmokkel etc).

8. Maagd
Ha! De Maagd is vaak een kalme, stille persoonlijkheid. Maar stille wateren, hebben diepe gronden. Nu valt dat in geval van misdaad wel mee. Sterker nog, de FBI beweert dat ze vrij gemakkelijk wegkomen met hun daden.

9. Weegschaal
Weegschalen zijn meestal evenwichtige mensen. Ze zijn vergevingsgezind, maar zullen je wel op je plek zetten als dat nodig is. En datzelfde geldt voor het begaan van een misdrijf. Dat zullen ze echt alleen doen als de nood hoog is.

10. Leeuw
Dacht jij bij een Leeuw aan een indrukwekkend, brullend en egoïstisch dier? Na-ah, think again. Wat misdaden betreft dan hè? Nou ja, als ze iets doen, dan doen ze het voornamelijk om even in de spotlights te staan. Want het blijven Leeuwen.

11. Waterman
Misdrijf-wise hebben we het hier over potentiële hackers. Watermannen zijn vaak mensen met een goed hart, maar kunnen anderzijds ook manipulatief zijn en wegkomen met hun daden. Dan begrijp je dat ‘hacker’-aspect ook gelijk een stuk beter.

12. Tweelingen
Volgens de FBI zijn er blijkbaar maar weinig Tweelingen die een misdrijf begaan. Dit zou komen omdat ze anderen niet serieus genoeg nemen om hun tijd er aan te verdoen. Hmmm, is this a good thing?

Bron: Life of Trends.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.