Catch of the day: de comeback van de creolen

Ze lonkten naar me en dat hadden ze al een tijd niet gedaan, die gouden oorringen – ‘hoops’ in terms of fashion – van enkele jaren terug. Of nou ja, misschien wel tien jaar als ik het er zo over heb. Echt goud, dat wel. Tuurlijk, ik had ze ook van de plaatselijke sieradenboetiek, inclusief een doorsnede van – pak ‘m beet – twee diameter. Hell yeah, ze zijn terug: de creolen waar we vroeger geen genoeg van konden krijgen.

In alle soorten en maten. Ze hoeven niet helemaal rond en dicht te zijn en mogen best een opening hebben. Of een kronkel of iets. Ik heb het overigens wel over degenen die opvallen, niet de ringetjes van de afgelopen seizoenen. Wel een idee: de kleine ringen combineren met de grote. Het zijn natuurlijk wel exemplaren die niet kunnen verkleuren, want die leeftijd zijn we ruimschoots voorbij. Kijk je mee?


Wildthings Collectables via


Kenneth Jay Lane via


Meadow Lark via

 Dolce & Gabbana via

 &Other Stories via

1. Blouse: COS / 2. Short: The Frankie Shop / 3. Muiltjes: Zara / 4. Creolen: &Other Stories

LEES OOK: Catch of the day: de gevlochten tas.

Head images via

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.