Catch of the day: de gevlochten tas

Niets leuker dan het internet af te speuren naar spullen waarvan je sowieso een compliment krijgt. Dat in combinatie met trends, zorgt ervoor dat ik daar een dagtaak aan kan hebben. Vandaag in ‘Catch of the day’*: de gevlochten tas.

Je hebt ze in allerlei vormen en maten. Neem nou de welbekende strandshopper, maar juist de mini-bags zijn fancy af. Denk aan materialen als bamboe en riet. En wat je daar dan bij aan doet? Zie hieronder inspiratie.

  1. &Other Stories – Gemstone Pendant Earrings
  2. H&M – Zwart-witte jurk geruit
  3. Cult Gaia – Large Bamboo Clutch
  4. MiuMiu – Canvas Trimmed Leather Pump
  5. RMS Beauty – Lip2Cheek
  6. Karen Walker – One Star Sunglasses

7. Zara – Raffia Buideltas
8. Nannacay – Maldives medium pompom-embellished woven raffia tote
9. Claire V – Alice cream woven

*Catch of the day is een terugkerende rubriek waar ik trends in uitlicht, maar ook items laat zien die langere tijd meegaan. En ja, dit kan inderdaad ook van een niet duur designer merk zijn. Complimenten gegarandeerd!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.