Dé schoen van dit moment: de babouche

Niet om het één of ander: ik ben gek op schoenen. Mijn tik. Mijn zwakke punt waar m’n bankrekening last van heeft. Alleen nu ik bijna ga bevallen, zijn die Dior heels niet echt heel prettig. Dus ze staan netjes in m’n kast, zodat ik ondertussen iedere dag op zoek ben naar de perfecte schoen voor nu en straks. Gevonden! De babouche.


Deze prachtige Babouches komen van Lalla Babouche en zijn helemaal niet zo duur!

Stijlvoller dan een slipper, comfortabeler dan een mule. Noem het gemak, maar gemak kan prima gelijk staan aan classy. Precies wat de babouche doet. Ik ben dolverliefd op die van Mari Giudicelli, maar word ook zeer gelukkig van de roze ACNE-variant. Of de bruine van Marni. Hoe dan ook, ze zijn er in alle kleuren en materialen (hallo raffia!) en ik laat je de mooiste zien. De babouche dus, hét antwoord op al je schoenongemakken deze zomer.

Shop the Story

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.