Lieve samenwerking voor de kleintjes: Vente-Exclusive x Oililly

Hoewel Florineduif.com zich niet richt op kinderen, wil ik deze samenwerking toch even uitlichten. Waarom? Omdat ik geregeld op Vente-Exclusive.com kijk. Het iconische kindermerk Oilily en de webshop lanceren een unieke samenwerking. Speciaal voor Vent Exclusive ontwierp het Nederlandse merk een ‘Throwback Thursday’-collectie. Gemaakt van stoffen waar maar een beperkte voorraad voor is. Je kunt ze aanschaffen t/m 22 mei!

Er zijn in totaal vijf verschillende, exclusieve ontwerpen voor meisjes van 2 tot 8 jaar. En het wordt lekker weer, dus deze items komen sowieso van pas. De prijs? Ze zijn verkrijgbaar vanaf €39,90 op Vente-Exclusive.com. En als je je afvraagt wat dit platform ook alweer inhoudt? Het is een private community shopping platform, waarop exclusieve verkopen van topmerken in fashion, lifestyle en travel met hoge kortingen, vijf dagen lang, worden aangeboden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.