De übergezonde Unicorn Toast is alles wat je wilt voor ontbijt

Acai bowls, overnight oats? Nee joh, we borduren gewoon even voort op de éénhoorntrend. Of we er gek van worden? Ik ben er eerlijk gezegd wel een beetje op uitgekeken, maar toen ik deze unicorn toast zag die ook nog eens übergezond is, piepte ik wel anders.

Insta sterren als Taline Gabriel en Vibrant & Pure tillen de regenboog-unicorn-glitter-trend naar een heel ander level. Denk aan lattes, toast en smoothies. Taline zei tegen Buzzfeed: “Ik geloof dat we steeds meer geïnteresseerd raken in fantasie gerechten als antwoord op het dagelijks leven. Mensen willen iets anders zien dan ‘normaal’.”

I created unicorn toast about a year ago. Since then, the trend has taken off like I could’ve never imagined. I’m sure by now everyone’s seen the new 🦄 beverage from a certain little coffee shop…👀 A lot of people have contacted me and wondered if I was involved or if I was reached out to by the corporation; the answer is no. I was also contacted by the @nytimes to talk about the entire unicorn food trend and what I think about the latest phenomenon. To read my interview with the @nytimes (there’s also a little video of me making unicorn toast and talking about it 🙈) click the link in my bio. As always, thanks everyone for the amazing support ✌️️ #unicorntoast #nytimes #vibrantandpure

Een bericht gedeeld door Adeline Waugh (@vibrantandpure) op

En dat is gelukt. De kleuren komen van cashewnoten crème, banaan, mashed bloemkool, bieten, goji-poeder, spirulina, chlorella, kurkuma, bosbessen en granaatappel die in lagen over elkaar zijn gesmeerd. Het resultaat? Een gezond kleurenpallet waar je je ogen niet van af kunt houden. Zelf maken? Lees hier hoe je dat doet.

Avo 3 ways 🥑❥☆● #hippielanecolours ✧ #hippielaneshapes

Een bericht gedeeld door HIPPIE LANE (@talinegabriel) op

Foto’s via de bovengenoemde Instagram-accounts.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.