Slippers maken meer dan ooit een comeback en dit is waarom!

Nu vind ik flip flops of slides iets minder plat klinken dan slippers. Niet te verwarren met ‘sandals’, want dat is namelijk de chique vorm. Nee, ik heb het echt over de Havaianas en die in een nieuwe jas zijn gestoken. Waarom ze een comeback maken? Omdat we gaan voor comfort, omdat we steeds meer yogaën en mediteren en we daar het liefst met slippers en al heen gaan. Natuurlijk willen we wel een beetje in stijl rondbanjeren, dus vandaar dat ik de mooiste voor je op een rij heb gezet.

Nou ben ik wel een van de weinigen die deze mening deelt. Ik zeg ook niet dat je ze in de streets of New York aan moet doen (wedden dat je ze daar straks ook ziet?!), maar ik blijf bij m’n standpunt dat ze een statement gaan maken. Meer dan dat ze nu doen. Als is het alleen maar, omdat we steeds meer blootsvoets door het leven willen gaan. Ik vind ze ondergewaardeerd. Wat vind jij?

Koop hier

Koop hier

Koop hier

Koop hier

Koop hier

Koop hier

Koop hier

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.