Voorspelling: dit worden dé swimwear trends deze zomer

Toen ik vanmorgen naar buiten keek, wilde ik niets liever dan in een mooi, warm land bivakkeren met natuur en strand. Terwijl ik in m’n kledingkast keek, zag ik m’n nieuwste badpak naar me lonken. Wat moeten we aan deze zomer? Dé trends op het gebied van swimwear 2017 voor je op een rij.

We zien rushes, meer fraaie badpakken dan ooit en hight waist bikinibroekjes inclusief tops met mouwtjes. Excusez voor de ‘verkleinwoorden’, maar het is in dit geval toch wel echt -jes. Na lang speuren kwam ik bij de mooiste varianten inclusief duurzame modellen. Life is a beach, b•tches…

1. Rushes


De badpakken en bikini’s van Hunza G zijn in één woord: fenomenaal. Ik was vorig jaar op zoek naar iets meer dan een simpel badpak en kwam uit bij deze ‘I-wanna-have-it-all’-items. Maten zijn er niet, het idee is dat iedereen ze past. Verschillende stijlen zijn er wel, en hoe!

2. Kruiselings

3. Mouw

4. Open rug – ECO FAVORITE!


Even een kleine toevoeging bij het merk Liar The Label: de materialen komen van visnetten en plastic flessen uit de zee. Uit de zee, voor in de zee dus.

5. Crochet – ECO FAVORITE!


Bella Hadid en Alessandra Ambrosio dragen ze: de handgemaakte bikini’s van Kiini. Gemaakt van gerecycled materiaal en hebben geen plastic details.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.