Fruit, insecten en bloemen: de trends van zomer 2017!

Er mist weinig op dit moment in m’n leven, behalve een flinke dosis vitamine D, een lange vakantie en een paar frisse items in m’n kledingkast. Wat ik echt heel graag zou willen hebben? Alles met fruit, insecten en bloemen. De trends van zomer 2017 op een rij.

Ik ben m’n kast aan het opruimen en heb heel wat mooie items op The Next Closet gezet. Waarom ik ze wegdoe? Omdat ik een regel met mezelf heb: als ik the usual stuff niet minimaal één keer per twee weken aan heb, dan verkoop ik ze. Dat geld zet ik opzij of ik koop er een nieuw item van. Dit is vaak second hand, van een iets duurder merk of een duurzaam geproduceerd product.

Je hebt gewoon niet zoveel nodig

En toch ben ik een sucker voor websites als Net-a-porter.com. Ik kan het niet laten om iedere dag even te kijken bij de haute designers, of het nu een nieuwe collectie is of een gedragen item. Heb je het geld er even niet voor, kijk dan vooral bij accessoires. Want juist deze dingen kunnen een outfit afmaken. Denk aan mooie kettingen, een persoonlijke verzameling ringen of opvallende oorbellen. En dan vooral met veel bloemen, insecten en fruitsoorten voor de zomer. Iets waar ik de laatste tijd aardig door geobsedeerd ben geraakt. Zo, nu heb je in ieder geval je dosis vitamines weer gehad.

Shop now

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.